BASINGSTOKE ANGLIA

 
ActivSport
CLASAMENTE
BILETUL ZILEI
PRONOSTICURI
AVANCRONICI
CLASAMENT
Romania
Clasament Romania Liga 1
CLASAMENT 2024
CLASAMENT FORMA
REZULTATE 2024
PROGRAM 2024
Cupa Romania
ALTE CLASAMENTE
Clasament Liga 2 - Seria  1 Liga 2 - Seria 1
Clasament Liga 2 - Seria 2 Liga 2 - Seria 2
Clasament LIGA 3 SERIA 1 LIGA 3 SERIA 1
Clasament LIGA 3 SERIA 2 LIGA 3 SERIA 2
Clasament LIGA 3 SERIA 3 LIGA 3 SERIA 3
Clasament LIGA 3 SERIA 4 LIGA 3 SERIA 4
Clasament LIGA 3 SERIA 5 LIGA 3 SERIA 5
FOTBAL
Jucatori fotbal JUCATORI
Antrenori ANTRENORI
Arbitri ARBITRI
Cluburi fotbal CLUBURI FOTBAL
Asociatii judetene  de fotbal ASOCIATII JUDETENE
Federatii fotbal Internationale FEDERATII FOTBAL
FORMULA 1
CUPA MONDIALA RUGBY
SPORT AGREMENT
BILETE LA MECIURI
VIDEO
CONTACT
1Dunărea Călărași3
2Astra Giurgiu3
3Hermannstadt3
4CFR Cluj1
5FC Botosani1
6CSU Craiova0
7Gaz Metan0
8FC Voluntari0
9CSMS Iasi0
10Dinamo0
11Concordia Chiajna0
12Sepsi0
13Viitorul0
14FCSB0
SONDAJ
Pronostic CFR- Malmo FF
1
X
2
 
PUBLICITATE
 BASINGSTOKE ANGLIA
Nume : BASINGSTOKE ANGLIA

Descriere :
Basingstoke Town Football Club sunt o echipa de asociere engleză de fotbal, cu sediul la Basingstoke, Hampshire, Anglia, care joacă în Conferinta de Sud. Teren lor, Camrose, este numit după binefăcătorul lor cu întârziere, Doamne Camrose. Motto-ul lor, Vestigia Nulla Retrorsum , înseamnă Nici un pas înapoi .

În timp ce Basingstoke nu sa calificat initial pentru locul lor în divizare nou formate pentru 2004/05, au fost acordate locul Hendon atunci când echipa Middlesex a refuzat-o ca cea mai mare echipa de lângă plasat în divizia Premier League Isthmian acest sezon.

Acest tip de noroc este tipic de sus-si-jos istoria clubului, primul format în 1896 de la Aldworth Unite si Basingstoke Albion. După succesul titlu de degustare in Liga Hampshire Divizia de Nord, în 1911/12 si 1919/20, oras , a trebuit să astepte mai mult de 30 de ani pentru onoruri următorul său, finisaje fie ca campioni sau clasati în fiecare sezon între 1965-66 si 1970 / 71, câstigătoare a Ligii si Hampshire Senior Cupa dubla în 1970-71, fără o infrangere League, precum si aderarea la Southern League de Sud în sezonul următor.

Clubul terminat optulea sezon, în prima lor în Liga de Sud, si au ajuns, de asemenea, FA Cup Runda 1 pentru prima dată. O prezentă apoi record de 3400 a văzut Northampton Town castiga 5 - 1 la Camrose.

A fost nevoie de 14 ani pentru echipa să înregistreze campionat urmatorul lor League, în sezonul 1984/85. Adversă care nu a pierdut nici un meci acasă în timpul acestei campanii campionat. În 1987/88 Basingstoke s-au alăturat Isthmian Premier League Division, dar a suferit un sezon dezastruos prima si au fost retrogradată. Cu toate acestea, promovarea următorul an a fost realizat cu o zi de la ultima victorie Southwick, si pentru prima dată, clubul a ajuns la FA Trophy Runda 1, pierde la Kettering Town, după o reluare.

Sezoane următorii câtiva au fost o luptă si, în 1993-94 club de suferit retrogradare. După doi ani în Division One, clubul avea doar un alt Cupa senior pentru a arăta pentru eforturile sale. În 1996/97 de promovare a fost realizat ca clasati si un alt aspect, în Cupa Senior văzut-un al doilea succesive de 2 - 0 castiga peste Waterlooville.

În sezonul 1997/98 clubul a ajuns în finala Ligii Isthmian Cupa, dar a pierdut la Hendon.

În sezonul 1998/99 clubul a făcut titluri, cu un 9-3 incredibil câstiga departe la Swifts Heybridge. După ce a fost 3-1 în jos, la jumătate de normă, Basingstoke suferit o lovitură suplimentară atunci când acestea au fost reduse la zece bărbati devreme în a doua jumătate. Cu toate acestea, partea din spate a lovit cu opt obiective de a doua jumătate a înregistra o victorie uimitoare, care a fost observat în mare parte din mass-media nationale.

Sezonul de mileniu a fost cea mai săracă în ultimii ani, cu forma initiala doar clubului salvarea de la retrogradare. Într-adevăr a fost o zi ultima Egal la domiciliu la Hitchin Town si alte rezultate care lucrează în cluburi favoarea asta însemna Premier fotbal Divizia a fost mentinută.

După un sezon 2000/01 mai încurajatoare în cazul în care clubul terminat al treilea rând, a existat un aer de optimism ca Planurile au fost puse în aplicare pentru a îmbunătăti stabilitatea financiară a clubului.

2001/02 a văzut clubul nu reusesc să se potrivească cu succes a sezonului precedent, cu un finisaj masă joasă. Cea mai mare dezamăgire a fost de desen împotriva liderilor de conferinte Dagenham & Redbridge în Cupa FA la un prejudiciu minute gol 4a timp marcat de portar Tony Roberts. Roberts a mers până să se alăture juca în procesul-verbal care mor si a marcat, cu o curte 25 volei, după Stoke a luat un avans 2-0. O feat care a făcut FA Cup istoria si picior de care este de multe ori reluate la TV. Replay de la Dagenham văzut Stoke exhaustiv învins si să exploateze D & R ulterioare ale lui au fost bine documentate de către mass-media.

2002/03 a fost un sezon crezut că multi ar fi ultima din Liga Isthmian Premier Division, cu aproape o echipă nou puse împreună, la începutul sezonului. Dar echipa de depasit toate asteptarile si a pus într-un set de rezultate remarcabile pentru a finaliza o 5a respectabilă.

Sezonul 2003/04 a fost un real, cu role plimbare Coaster, cu clubul în mod constant urmarind o evaziv Top 13 Finish pentru a asigura un loc în nou formata Conferinta de Sud. Chiar dacă a 14-a fost în cele mai bune Basingstoke putea face si acest lucru a fost urmat de un play-off înfrângerea, un loc a fost asigurat atunci când a decis să nu Hendon să aibă acces la optiunea lor de a adera la Conferinta de Sud.

În sezonul inaugurală a Conferintei de Sud, Stoke a început foarte bine, ocupând un loc in play-off pete până la Crăciun în acel an. Cu toate acestea, un drum de sase înfrângeri consecutive în Liga a însemnat Town trebuia să joace catch-up, si, desi unele au recuperat teren spre sfârsitul sezonului, nu a fost suficient si orăsenesti terminat al saselea, un loc si un singur punct din afara play-off-uri. Orasul a avut un timp mai rău de el în sezonul următor, cu răsturnare considerabilă în rândul personalului de joc, si plecarea de mult timp manager de Ernie Howe spre sfârsitul sezonului, în sensul Town terminat al 19-lea. Au făcut, cu toate acestea, să ajungă în finala Cupei Senior Hampshire, pe care ei au pierdut 1-0 la Farnborough Town.

Clubul a continuat să lupte în liga pe parcursul următoarelor două sezoane în conformitate cu managerul de Francis Vita de vie, care au plecat de la club, spre sfârsitul campaniei 2007/08.

Cu toate acestea, în sezonul 2007/08, clubul a reusit să câstige Cupa Hampshire Senior prin bătăi Farnborough 1-0 în finală sub conducerea interimar al jucător lungă perioadă de timp si de transport cu autocarul Steve Richardson. La scurt timp înainte de victoria Frank Gray a fost numit în functia de manager al clubului este nou.

În 2008/09 clubul avansate pentru a doua rundă de Trophy FA pentru prima dată în istoria lor, după victorii împotriva Thurrock si Brackley Town. Apoi au fost învinsi cu 2-1 ex-club-Wrexham liga cu o lipsă de fonduri si planuri de a re-construi club pe plan intern, de supravietuire a fost scopul în liga. După un început slab, clubul a produs unele rezultate bune, după rândul său, a anului de a rămâne în picioare în pozitia 18.

http://basingstoketown.net/
 


CONTUL MEU


INSCRIE-TE AICI
CONCURS
LIGA CAMPIONILOR
EUROPA LEAGUE
EURO 2016
CUPA MONDIALA
JOCURILE OLIMPICE
OFERTE TURISM
NEWSLETTER
Fiti la curent cu ultimele informatii de pe site, inscriindu-va pentru newsletter.
RECOMANDA SITE
REZULTATE ETAPA 1
CFR ClujFC Botosani
11
Astra GiurgiuFCSB
10
HermannstadtSepsi
10
ViitorulDunărea Călărași
01
DIVERTISMENT
Linkuri
EnterClick