Unirea Urziceni

 
ActivSport
FOOTBALL TABLES
BET OF THE DAY
PREDICTIONS
PREVIEWS
TABLE
Romania
Clasament Romania Liga 1
TABLE 2018 - 2019
FORM TABLE
RESULTS 2018 - 2019
FIXTURES 2018 - 2019
ROMANIA CUP
OTHER TABLES
Table Liga 2 - Seria  1 Liga 2 - Seria 1
Table Liga 2 - Seria 2 Liga 2 - Seria 2
Table LIGA 3 SERIA 1 LIGA 3 SERIA 1
Table LIGA 3 SERIA 2 LIGA 3 SERIA 2
Table LIGA 3 SERIA 3 LIGA 3 SERIA 3
Table LIGA 3 SERIA 4 LIGA 3 SERIA 4
Table LIGA 3 SERIA 5 LIGA 3 SERIA 5
FOOTBALL
PLAYERS PLAYERS
COACHES COACHES
REFEREES REFEREES
FOOTBALL CLUBS FOOTBALL CLUBS
COUNTY ASSOCIATIONS COUNTY ASSOCIATIONS
FOOTBALL FEDERATION FOOTBALL FEDERATION
FORMULA 1
RUGBY WORLD CUP
SPORT LEISURE
FOOTBALL TICKETS
VIDEO
CONTACT
1Dunărea Călărași3
2Astra Giurgiu3
3Hermannstadt3
4CFR Cluj1
5FC Botosani1
6CSU Craiova0
7Gaz Metan0
8FC Voluntari0
9CSMS Iasi0
10Dinamo0
11Concordia Chiajna0
12Sepsi0
13Viitorul0
14FCSB0
SURVEY
Pronostic CFR- Malmo FF
1
X
2
 
ADVERTISING
Avis Travel
 UNIREA URZICENI
Name : Unirea Urziceni

Description :

Nume complet: FC Unirea Voluntari Urziceni
Porecla: Chelsea de Ialomita
Data fondarii: 1954
stadion: Tineretului
Capaciate: 7000 locuri
Campionat: Liga I
Presedinte:  Dumitru Bucsaru
Antrenor

site web: www.fcunirea.ro

Unirea Urziceni este un club de fotbal din Urziceni, România. De la înfiintare, în 1954, si pâna în 2002 echipa a evoluat cu precadere în esalonul trei, purtând de-a lungul timpului mai multe denumiri: Aurora, Avântul, Ferom, Agricultorul si în final, Unirea. Dupa preluarea echipei de catre un potent om de afaceri, Unirea si-a început ascensiunea în fotbalul românesc promovând în Liga a II-a si mai apoi în Liga I. Cooptarea în sânul echipei a managerului Mihai stoica si a antrenorului Dan Petrescu a avut rezultate execelente: disputarea finalei Cupei României în sezonul 2007-2008 si câstigarea titlului de campioana a României în sezonul urmator.

stadionul folosit de club pentru disputarea meciurilor de acasa se numeste Tineretului si se afla la iesirea din orasul Urziceni. A fost inaugurat în 1976, în 2002 a fost renovat si extins pâna la o capacitate de 7000 de locuri iar din 2007 este dotat cu o instalatie de nocturna de 1400 lucsi. Culorile echipei sunt alb-albastru iar porecla ei este Chelsea de Ialomita.

Palmares
Liga I
locul 1 (2008-2009)
Liga a II-a
locul 2 (2005-2006)
Liga a III-a
locul 2 (1987-1988)
locul 1 (2002-2003)
Cupa României
finalista (2007-2008)
Cupa UEFA
turul I (2007-2008)
Liga Campionilor
locul 3 Grupe (2009-2010)

CLUB DEsFINTAT IN ANUL 2010 , DUPA RETROGRADAREA DIN lIGA 1 IN EDITIA 2010-2011 

 

 

 

 


CHAMPIONS LEAGUE
EUROPA LEAGUE
EURO 2012
WORLD CUP
TOURISM OFFERS
NEWSLETTER
Stay updated with the latest information on the site, signing up for newsletter
RECOMMEND SITE
STAGE 1 RESULTS
CFR ClujFC Botosani
11
Astra GiurgiuFCSB
10
HermannstadtSepsi
10
ViitorulDunărea Călărași
01
ENTERTAINMENT
Copyright @ ActivSport.ro 2012 Website optimized for resolution 1024x768 Developed by NetDesigner.ro
Links
EnterClick