Villa Park

 
ActivSport
CLASAMENTE
BILETUL ZILEI
PRONOSTICURI
AVANCRONICI
CLASAMENT
Romania
Clasament Romania Liga 1
CLASAMENT 2021
CLASAMENT FORMA
REZULTATE 2021
PROGRAM 2021
Cupa Romania
ALTE CLASAMENTE
Clasament Liga 2 - Seria  1 Liga 2 - Seria 1
Clasament Liga 2 - Seria 2 Liga 2 - Seria 2
Clasament LIGA 3 SERIA 1 LIGA 3 SERIA 1
Clasament LIGA 3 SERIA 2 LIGA 3 SERIA 2
Clasament LIGA 3 SERIA 3 LIGA 3 SERIA 3
Clasament LIGA 3 SERIA 4 LIGA 3 SERIA 4
Clasament LIGA 3 SERIA 5 LIGA 3 SERIA 5
FOTBAL
Jucatori fotbal JUCATORI
Antrenori ANTRENORI
Arbitri ARBITRI
Cluburi fotbal CLUBURI FOTBAL
Asociatii judetene  de fotbal ASOCIATII JUDETENE
Federatii fotbal Internationale FEDERATII FOTBAL
FORMULA 1
CUPA MONDIALA RUGBY
SPORT AGREMENT
BILETE LA MECIURI
VIDEO
CONTACT
1Dunărea Călărași3
2Astra Giurgiu3
3Hermannstadt3
4CFR Cluj1
5FC Botosani1
6CSU Craiova0
7Gaz Metan0
8FC Voluntari0
9CSMS Iasi0
10Dinamo0
11Concordia Chiajna0
12Sepsi0
13Viitorul0
14FCSB0
SONDAJ
Pronostic CFR- Malmo FF
1
X
2
 
PUBLICITATE
 VILLA PARK
Nume : Villa Park

Descriere :
Villa Park

Villa Park este un stadion de fotbal din districtul Aston, Birmingham, Anglia. A fost stadionul clubului Aston Villa din anul 1897. Este notat cu patru stele UEFA și a găzduit 16 meciuri ale echipei naționale de fotbal a Angliei. Primul dintre aceste meciuri a fost în 1899 și cel mai recent în 2005. A fost primul stadion englez care a găzduit meciuri internaționale în trei secole diferite. Villa a jucat înainte pe Aston Park, între 1974 și 1876 și pe Perry Barr, între anii 1876 și 1897. Villa Park este cel mai folosit stadion din istoria semi-finalelor Cupei Angliei, găzduind 55 de astfel de meciuri. Stadionul cuprinde patru tribune: Holte End, Trinity Road Stand, North Stand și Doug Ellis Stand. Cluburi are intenția de mări Villa Park este un stadion de fotbal din districtul Aston, Birmingham, Anglia. A fost stadionul clubului Aston Villa din anul 1897. Este notat cu patru stele UEFA și a găzduit 16 meciuri ale echipei naționale de fotbal a Angliei. Primul dintre aceste meciuri a fost în 1899 și cel mai recent în 2005. A fost primul stadion englez care a găzduit meciuri internaționale în trei secole diferite. Villa a jucat înainte pe Aston Park, între 1974 și 1876 și pe Perry Barr, între anii 1876 și 1897. Villa Park este cel mai folosit stadion din istoria semi-finalelor Cupei Angliei, găzduind 55 de astfel de meciuri. Stadionul cuprinde patru tribune: Holte End, Trinity Road Stand, North Stand și Doug Ellis Stand. Cluburi are intenția de mări North Stand. Dacă expansiunea va avea loc, capacitatea stadionului va crește de la 42,573 de locuri la 50,000.

Villa Park cuprinde 42,573 de locuri împărțite între cele patru tribune. Aceste patru tribune sunt Holte End în sud, Trinity Road în vest, Doug Ellis Stand în est și North Stand în nord. Holte End este o tribună cu două etaje cu o capacitate de 13,500 de locuri. Este una dintre cele mai mari tribune din Europa. Holte End este cea mai renumită tribună printre suporterii Villei și suporterii altor cluburi. Este, din punct de vedere tradițional, locul unde se adună cei mai pasionați suporteri, incluzând aici și unele grupuri de huligani.

North Stand, care era cunoscută sub numele de Witton End, a fost construită la sfârșitul anilor 1970 și este cea mai nouă dintre tribunele stadionului. S-au făcut planuri pentru a construi o tribună nouă pentru a înlocui North Stand, pentru Jocurile Olimpice din 2012. Magazinul clubului se află deasemenea în North Stand, la capătul stadionului. Doug Ellis Stand, cunoscută sub numele de Witton Lane Stand, este deasemenea o tribună cu două etaje. În partea opusă acestei tribune, se află cea mai modernă secțiune a stadionului, tribuna Trinity Road Stand. Este formată din trei etaje și este mult mai mare decât celelalte tribune, Pe stadion se află și două ecrane de televiziune mari, în colțurile din S-V și N-E.

Clubul are un plan de a mări tribuna North Stand. Acest lucru va implica umplerea colțurilor la ambele capete a tribunei. Fostul președinte, Doug Ellis a declarat că banii ar trebui cheltuiți pentru a îmbunătăți lotul de jucători. Totuși, noul proprietar, Randy Lerner este atras mai mult de ideea de a mări capacitatea stadionului. Dacă se va extinde North Stand, capacitatea stadionului ar crește la 50,000 de locuri.

Villa Park este unul dintre cele șase stadioane care vor găzdui meciuri de fotbal din Jocurile Olimpice de Vară din 2012.  Lord Sebastian Coe, organizatorul principal al jocurilor a declarat că, datorită faptului că Villa Park este un stadion olimpic, acesta va primi fonduri pentru renovare și extindere.

Mai multe competiții de atletism și ciclism au fost organizate pe Villa Park înainte de primul război mondial. Fiind un stadion de 4 stele UEFA, Villa Park a fost folosit pentr meciuri internaționale și câteva meciuri de cupă. Villa park a fost primul stadionm care a găzduit meciuri internaționale în trei secole diferite. Stadionul a găzduit trei meciuri din Campionatul Mondial din 1966 și patru meciuri din Campionatul European din 1996. Primul meci al echipei naționale de fotbal a Angliei pe Villa Park a fost organizat în 1899 iar cel mai recent în 2005. În total a găzduit 16 de astfel de meciuri.  Deasemeanea, Villa pArk a găzduit ultima finală a Cupei Cupelor, dintre Lazio și Real Mallorca, scor 2-1.

Pe Villa Park s-a jucat finala Cupei Ligii în 1981 în care Liverpool FC a învins pe West Ham United, scro 2-1. În timpul construcției Noului Wembley, între 2001 și 2005, Trofeul FA a fost organizat la Villa Park.

Stadionul a găzduit deasemenea și câteva concerte muzicale, ale unor artiști celebri, printre care și Bruce Springsteen.

Cel mai mare număr de spectatori pe Villa Park a fost de 76,588. Acest lucru s-a întâmplat la data de 2 martie 1946 în runda a șasea a Cupei Angliei împotriva clubului Derby County. Cel mai mic anumăr de spectatori de pe Villa Park a fost de 2,900, la date de 13 februarie 1915 în Division One, împotriva clubului Bradford City.

 


CONTUL MEU


INSCRIE-TE AICI
CONCURS
LIGA CAMPIONILOR
EUROPA LEAGUE
EURO 2016
CUPA MONDIALA
JOCURILE OLIMPICE
OFERTE TURISM
NEWSLETTER
Fiti la curent cu ultimele informatii de pe site, inscriindu-va pentru newsletter.
RECOMANDA SITE
REZULTATE ETAPA 1
CFR ClujFC Botosani
11
Astra GiurgiuFCSB
10
HermannstadtSepsi
10
ViitorulDunărea Călărași
01
DIVERTISMENT
Linkuri
EnterClick